Napl(op)ó - Muse kultblogja

Az emberiség nagy bánatára írni is szoktam, mivel néhanap nekem is támadnak összefüggő gondolataim. Ami itt és most megtalálható: film-, anime- és könyvajánlók, film- és könyvkritikák, s néhány magánéleti szösszenet. Igazi vegyessaláta.

Címkék

ajánló (76) anime (11) blog (10) dalszöveg (1) film (33) képregény (3) könyv (39) kritika (64) paranormális (1) sorozat (7) tv (1) ünnep (3) vámpír (7) zene (1) Címkefelhő

Utolsó kommentek

Szerzők

Moly - Jelenlegi olvasmányaim

3 éves a Napl(op)ó

2011.08.23. 18:54 :: Muse

Pontosan 3 éve már, hogy képernyőre vetettem ezt a bejegyzést, s ezzel elindítottam első és mindmáig egyetlen blogomat, amely csak és kizárólag az én kényem és kedvem szerint funkcionál. (Ha gyerek lenne, már kezdenénk megérteni egymást. Én ugyanis nem tudok mit tenni addig a kicsikkel, amíg minimum beszélni nem tudnak. Ha az eszük is megjön, még jobb.) Eleinte dalszövegfordításoknak adott otthont, majd ez az időről időre felbukkanó filmkritikák mellett lassan elmaradt, végül átálltam a könyvek, filmek és animék ajánlgatására.

Több-kevesebb sikerrel, de igyekeztem rendszeresen írni ide, ebbéli kudarcaimért pedig csak és kizárólag az okolható, hogy egy nap csupán 24 órából áll. Őszintén szólva nem is értem azokat, akik munka/iskola/egyéb, majdhogynem egész napos elfoglaltság mellett képesek havi szinten 20 vagy annál több bejegyzést produkálni, s most persze nem az afféle egysoros post-okra célzok. Amit ígérni tudok, hogy ezentúl is igyekszem hasonlóképp teljesíteni, mint az elmúlt hónapokban, években, mert ahhoz sajna túl sok munkám fekszik ebben a blogban, hogy csak úgy megkukázzam.

No és persze az is visszatart, hogy van néhány kedves olvasóm, aki időről időre felbukkan, s névjegyét is itthagyja, de ezen felül is egész jó statisztikákkal büszkélkedhetek. Ha fel sem jövök, akkor is naponta 15-20-szor kattintanak a blogra, de ha jól emlékszem, volt olyan nap is (talán az Eredet megjelenése környékén), mikor 100-nál is több látogatóm volt. 2010 januárjától (ennél korábbi adatokat sajna nem tárol a rendszer) mostanáig az Avatar, a Nightwish - Sahara, a Nightwish - Away, az FMA Brotherhood és a HP 7/2 c. bejegyzésekre kattintottak a legtöbben, de ironikus módon pont a legelsőnél nincs egy fia komment sem.

No, végszóként örvendezek, és még legalább 3 évet kívánok a blognak, valamint szokásomhoz híven elmondom, hogy sok-sok tervezett bejegyzés kavarog a fejemben és/vagy várakozik a vázlatok között félkész állapotban, de hogy mikor kerülnek napvilágra, azt én meg nem mondhatom. Most, hogy a multik rabigájába hajtottam a fejem (avagy munkába álltam), még annyira sem tudom kontrollálni, hogy mire használom a szabadidőmet, mint eddig. Ez nyavalygásnak hangzott? Merem remélni, hogy nem.

10 komment

Címkék: blog ünnep

A bejegyzés trackback címe:

https://muse.blog.hu/api/trackback/id/tr613174184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MetalBogyó · www.reavensworkout.blogspot.com 2011.08.27. 22:46:32

Hehe, gratulálok, így megkésve bár, de törve nem... :D
Az útóbbi melegben elmaradtam, élményekben és ingerekben szegény hét után, levágattam a hajam, csak hogy újra megnövesszem ( najó, elszúrtam a formát, és most 1,5 türelme veszett kárba, pedig én türelmes ember vagyok ám... :D)
Minden esetre másodszorra is végig szaladtam a trigun-on, ma pedig egy koncerten tombolnék, de a nyarat holnap zárom inkább, a barátnőmmel kettesben. Tényleg, megöl a hajam miatt XDna de ez már nem lényeg, csak gondoltam megmagyarázom, miért nem voltam :D, mentségemre legyen, hogy az internetet is elhanyagoltam, csak az msn-t használtam , délután.
A blogom beindításán gondolkozom én is, csak nagy úr a lustaság. Hát majd legközelebb.
A munkához pedig gratulálok, örülök hogy találtál :)
tiszteletem :)

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.09.06. 22:05:27

Boldog szülinapot (így utólag is), jókat írsz és köszi, hogy a Droidra is kimehettek:)

Muse · http://muse.blog.hu 2011.09.07. 19:25:51

@MetalBogyó: Én is megkésve bár, de törve nem fogadom gratulációdat a munkámhoz, amit azóta ott is hagytam már, így jelenleg a munkakeresés veszi el az időmet, de ez már egy másik történet... :D
A nyárnak sajna vége van, de remélem, hogy élményekben gazdag voltak az utolsó napok is. :) Az újbóli hajnövesztéshez sok türelmet kívánok, ha pedig indítasz saját blogot, feltétlenül szólj! :D
Örülök, hogy időről időre benézel, tartsd meg ezt a jó szokásodat! :)

Muse · http://muse.blog.hu 2011.09.07. 19:27:28

@koimbra: A blog nevében szeretettel fogadom a köszöntést! :) És inkább én köszönöm, hogy írhatok a Filmdroidra, hiszen így nagyobb olvasottságot kaphat egy-egy irományom. :D

Zsuu600 2011.09.07. 20:12:26

Boldog szülinapot:) Úgy látszik, nem csak tőlem utólag:)

Muse · http://muse.blog.hu 2011.09.07. 20:35:23

@Zsuu600: Köszönöm szépen! :) Az ehhez kapcsolódó szabályban asszem meg kellene emelni azt a 3 napos érvényességi időt 3 hétre... :D

MetalBogyó · www.reavensworkout.blogspot.com 2011.09.07. 21:42:22

@Muse: Néha kimarad egy-egy nap, de hát kinek nem? sajnos elég béna órarendet kaptam, úgyhogy csak 5 körül érek ide,pedig tavaly volt, hogy már délben itt ültem... na mindegy, a blog egyelőre várni fog :) az élmények pedig megvannak azóta is... bár ne lennének újabbak ;) és sok sikert, remélem találsz valami jót.

Zsuu600 2011.09.09. 10:32:00

@Muse: Szerintem az nagyon jó ötlet volna:)

Zsuu600 2011.09.15. 14:55:32

Amúgy jó ötlet volt ezt a nevet adni a blogodnak - legalábbis szerintem - , mert egyszer voltam itt, megtetszettek a Nightwish fordítások meg a könyvek, aztán egy jó darabig nem voltam netközelben, és úgy találtam vissza, hogy emlékeztem erre a Napl(op)óra... :) Azóta persze sokszor feljövök :) Vagy függő lettem, vagy törzsolvasó, vagy mindkettő :) :D

Muse · http://muse.blog.hu 2011.09.18. 11:05:25

@Zsuu600: Akkor ez egyszer jól választottam nevet, ugyanis sosem a kreativitásomról voltam híres. :D
Örülök, hogy sokszor visszanézel, és én szívesebben hívlak törzsolvasómnak, mint függőnek! :) :P
süti beállítások módosítása