Napl(op)ó - Muse kultblogja

Az emberiség nagy bánatára írni is szoktam, mivel néhanap nekem is támadnak összefüggő gondolataim. Ami itt és most megtalálható: film-, anime- és könyvajánlók, film- és könyvkritikák, s néhány magánéleti szösszenet. Igazi vegyessaláta.

Címkék

ajánló (76) anime (11) blog (10) dalszöveg (1) film (33) képregény (3) könyv (39) kritika (64) paranormális (1) sorozat (7) tv (1) ünnep (3) vámpír (7) zene (1) Címkefelhő

Utolsó kommentek

Szerzők

Moly - Jelenlegi olvasmányaim

Az első magánélet-jellegű szösszenet

2013.03.11. 23:13 :: Muse


2726862_NtqmACXr_1363039322.jpgMármint itt, a blogon. Mert amúgy, mint valószínűleg mindenkivel, velem is megesnek magánéleti szösszenetek. Ezek java részéről továbbra sem fogok írni, viszont úgy érzem, megérdemel egy bejegyzést annak a kifejtése, hogy miért is volt ekkora pangás a blogon az utóbbi egy évben.

A legfőbb ok: az életmódváltás. Végleg végeztem a sulival, és azóta sikerült több olyan munkahelyet találnom, ami egy-egy napom jó részét elvonja; persze nem mintha ennek nem örülnék, de amikor az embernek 8 óra után még haza kell utaznia, vagy újabban főznie, meg mosnia, meg kihasználnia az alkalmakat, mikor régi barátokkal futhat össze, nos... emellett nem hogy blogolni, de olvasni, sőt, filmet nézni sincs ideje. Meg néha kedve.

Ez nem panasz, és nem mentegetőzés, mert baromira élvezem, hogy ez így van, mármint élvezem a pörgést, a tevékeny életet; csak azt sajnálom, hogy olyan dolgoktól von el, amiket nagyon sokáig rendszeresen műveltem, és alkalmasint hobbimként emlegettem.

No, lényeg a lényeg, hogy a továbbiakban nem tudom, mire lehet számítani itt, tőlem. Megszűnni nem fog a blog, mivel erős érzelmi szálak fűznek hozzá, meg amúgy is, sajnálnám a beleölt munkát, de nem tudom, lesz-e ez még valaha is aktív. Talán ha kirúgnak, vagy valami, de remélem, ez még jó darabig meg nem született gondolat marad azok fejében, akik efféle döntést hozhatnak. Viszont továbbra is büszkeséggel tölt el, mikor azt látom, hogy naponta keresik fel egy-egy bejegyzésemet. Úgy látszik, van, ami nem veszít az aktualitásából, jippijé.

2 komment

Címkék: blog

A bejegyzés trackback címe:

https://muse.blog.hu/api/trackback/id/tr105018603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MetalBogyó · www.reavensworkout.blogspot.com 2013.04.06. 22:48:16

Jéé, új bejegyzést találtam itt. :DD Havonta egyszer azért visszajártam ellenőrizni, ez aztán kellemes meglepetés volt.. bár már nem éppen mai.
Gratulálok az "életmódváltáshoz", sok sikert a munkahelyen. :)
Ezért a kommentért jelentkeztem be egy év után újra blog.hu-ra. ;)
Hát hajrá, és ha alkalomadtán blogolhatnékod támad, én kíváncsian várom.

Muse · http://muse.blog.hu 2013.04.07. 12:57:10

@MetalBogyó: Ugyan, alig egy hónapja írtam ezt... :D Köszönöm a kitartó figyelmet, amit a blog iránt tanúsítasz, igazán megtisztelő. :) Igyekszem majd azért gyakrabban frissíteni, hogy legyen mit olvasnod. :)
süti beállítások módosítása